SUNFLY-HVAC3

 

Датум на изложба:26-28 јуни 2022 година

Име на компанија:Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co., Ltd.

Место на одржување:Меѓународен саем за водовод и вентили во Кина Ју Хуан (изложбен центар Жеџијанг Јухуан)

Кабина бр.:C2-08

Контактирајте не:info@sunflygroup.com

Задоволство ни е да објавиме дека SUNFLY HVAC ќе учествува на меѓународниот саем за водовод и вентили во Кина Ју Хуан во јуни оваа година.

 

Поради влијанието на епидемијата, времето на меѓународниот саем за водовод и вентили во Кина Ју Хуан се менува.Сега е олеснување што времето конечно е одредено.Од 26-ти до 28-ми јуни можете да не најдете на C2-08.

 

Пријателските членови на нашиот тим се секогаш подготвени да одговорат на сите прашања што може да ги имаат нашите клиенти.

 

Доколку не можете да присуствувате на изложбата, можете да дознаете и за информациите за производот на нашата веб-страница, а потоа да не контактирате преку колоната Оставете ја вашата порака, ние ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Вовед во изложбата

Меѓународниот саем за водовод и вентили во Кина Ју Хуан е основан во „Кинеската база за производство и извоз на производи за бакарни вентили и водоводни бањи со низок напон“, „Кинески главен град на вентили“ Јухуан, Жеџијанг.Изложбата ги користи предностите на производната област Јухуан и ги поканува индустриите како што се водовод, вентили, цевки и фитинзи и индустрии за заштита од пожар да учествуваат.

Вовед во компанијата

Различните достигнувања на SUNFLY HVAC во индустријата се неразделни од нејзината технологија и силата на производот.Од 1998 година, тимот на SUNFLY HVAC се посвети на истражување на технологии со високи перформанси како што се интелигентни системи за контрола на HVAC.Денес, имаме 59 овластени патенти.Во потрага по извонредност на производот, SUNFLY HVAC не само што го користи меѓународниот напреден професионален софтвер за дизајн Pro/ENGINEER за дизајн на производи, туку има и голем број високоефикасни прецизни машински алати и национални платформи и лаборатории за истражување и развој.

SUNFLY HVAC има положено GB/T 19001-2000 idt ISO9001-2000, ISO 9002, ISO 9001-2008 сертификација за системот за управување со квалитет и CE, ROSH меѓународна сертификација.

SUNFLY-HVAC1

Главни производи

SUNFLY HVAC е специјализиран за производство на колектор, систем за мешање вода, вентил за контрола на температурата, вентил за греење, издувен вентил, вентил за намалување на притисокот, сигурносен вентил, контролен панел за температура/електричен погон и други производи.

SUNFLY-HVAC2

26-28 јуни
Се надевам дека ќе се видиме таму!

Sunfly Group:https://www.sunflyhvac.com/about-us/

Месинг колектор: https://www.sunflyhvac.com/brass-manifold/

Колектор од не'рѓосувачки челик:https://www.sunflyhvac.com/stainless-steel-manifold/

систем за мешање вода: https://www.sunflyhvac.com/mix-system/

вентил за контрола на температурата:https://www.sunflyhvac.com/thermostatic-valve/

Термостатски вентил: https://www.sunflyhvac.com/thermostatic-valve/

Радијаторски вентил,

топчест вентил:https://www.sunflyhvac.com/ball-valves/

вентил за вентилација за греење:https://www.sunflyhvac.com/heating-valve/

сигурносен вентил:https://www.sunflyhvac.com/safety-valve/


Време на објавување: 23 јуни 2022 година